Pippa in Harry tekmujeta v popivanju

Foto: Žurnal24 Pippa in princ Harry bi bila lep par. (Foto: Reuters)
Pippa Middleton se kar dobro ujame s Harryjem. Oba namreč rada hodita ven. Bojda na žurih med seboj celo tekmujeta, kdo od njiju lahko popije več, zabave pa naj bi vedno zapuščala zadnja.
Oglej si celoten članek

Mnogi Britanci prelestno sestro novopečene vojvodinje Cambriške Pippo Middleton in princa Harryja vidijo kot zelo lep par, sodeč po njunem obnašanju na poroki pa bi se dalo celo slutiti, da se med njima nekaj plete.

A njegovi prijatelji vsa tovrstna namigovanja zavračajo in pravijo, da sta zgolj prijatelja, ki rada skupaj hodita ven. Bojda med sabo celo tekmujeta, kdo od njiju lahko popije več, zabave pa naj bi vedno zapuščala zadnja.

Da je Pippa prava žurerka, pričajo tudi fotografije, ki so pred nekaj dnevi pricurljale v javnost. Na eni od njih lepotica v samem nedrčku in kratkem krilu pleše z neznanim moškim v boksaricah, na neki drugi pa je okoli nje polno steklenic alkohola.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.