Veseli dogodek pri Middletonovih

Foto: Profimedia
Mlajša sestra vojvodinje Kate je v ponedeljek postala mama.
Oglej si celoten članek

Pippa Middleton je v ponedeljek rodila zdravega dečka, katerega ime še ni znano. "Vsi so navdušeni. Mama in otrok se počutita dobro," je potrdila tiskovna predstavnica para. Pippa je rodila v isti bolnišnici kot Kate, kamor so jo v spremstvu moža Jamesa Mathewsa videli priti v ponedeljek dopoldne. Le tri ure kasneje je deček že prijokal na svet.

Tiskovni predstavnik Kensingtonske palače je dejal, da sta William in Kate nad novico navdušena. Princa George in Louis ter princesa Charlotte so tako dobili prvega bratranca. Že prihodnjo pomlad se bodo razveselili drugega, ko bo na svet pokukal prvi otrok princa Harryja in Meghan Markle, ki sta prav včeraj potrdila, da pričakujeta naraščaj. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.