Pippa Middleton: Za to fotografijo se skriva žalostna zgodba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pippa Middleton se je z bratom povzpela na 4478 metrov visoki Matterhorn.
Oglej si celoten članek

Sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, je zagrizena športnica. Nastopila je na maratonih, tekmovala v smučanju in prekolesarila 4800 kilometrov po ZDA. Sedaj pa se je povzpela še na Matterhorn, in sicer v spomin Michaelu Matthewsu, mlajšemu bratu njenega zaročenca Jamesa. Michael se je leta 1999 zaradi snežnega viharja ponesrečil med vzponom na Mount Everest.

Pippa je s svojim novim podvigom, med katerim ji je družbo delal njen brat, poskušala zbrati čim več denarja za dobrodelno organizacijo, ki so jo Michaelu v spomin odprli njegovi svojci. "Čeprav niti jaz niti moj brat Michaela nisva poznala, pa si delimo isto strast – gore,“ je po tem, ko je spet prišla v dolino, povedala 32-letnica in dodala, da ji je žal, da njenega zaročenca ni ob njej: "Gore mu ne vzbujajo lepih spominov, zato je razumljivo, da Jamesa ni tukaj, naju pa podpira.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:52 1. Avgust 2016.

    Če bi mogla na normo delat, ne bi imela cajta afne guncat..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.