Pippa padla v kraljičino nemilost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Angleška visoka družba se sestri vojvodinje Catherine izogiba.
Oglej si celoten članek

Britanci imajo Pippe Middleton "poln kufer“. Njena želja po življenju v soju luči naj bi bila tako moteča, da se mlajša sestra vojvodinje Catherine s svojimi neuspelimi pisateljskimi podvigi zamerila celo predstavnikom visoke družbe in tudi kraljici Elizabeti II. 31-letnica naj ne bi bila več vabljena na kraljeve sprejeme. Nazadnje so jo v družbi modrokrvnežev videli na krstu princa Georgea.

Njena pot navzdol se je začela z objavo priročnika Celebrate, v katerem na banalen način razlaga skrivnosti prirejanja zabav. Kritiki so knjigo, na kateri se v prodajalnah nabira prah, raztrgali. Še slabše sprejeta je bila njena kolumna o športu, ki jo je objavljala v Daily Telegraphu.

Ima pa lepotica zato več sreče v ljubezni. Že dve leti je srečna z bankirjem Nicom Jacksonom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.