Pippa zaključila 90-kilometrski maraton

Foto: Reuters Pippa Middleton Foto: Reuters Pippa Middleton Foto: Reuters Pippa Middleton
Mlajša sestra Kate Middleton se je v nedeljo skupaj z bratom udeležila tradicionalnega švedskega smučarskega maratona, kjer morajo udeleženci presmučati 90 kilometrov.
Oglej si celoten članek

Pippa in njen brat James sta bila dva izmed 15-tisočglave množice, ki so se v nedeljo udeležili maratona Vasaloppet. Presmučati 90 kilometrov ni mačji kašelj, a Pippa je to opravila brez večjih težav, v sedmih urah in 13 minutah, s čimer je pristala na 412. mestu med ženskami. Njen brat je bil malce hitrejši, progo je presmučal v šestih urah in 47 minutah.

Brat in sestra Kate Middleton sta s sodelovanjem na tradicionalnem smučarskem maratonu pomagala pri zbiranju denarja za dobrodelno organizacijo Magic Breakfast, ki pomaga lačnim otrokom po svetu. "Bilo je neverjetno, proga je bila hitrejša, kot sem pričakovala. Zdaj pa že komaj čakam, da grem počivat in dvignem noge v zrak," je za švedske medije povedala 28-letna Pippa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.