Pippi za seks ponujajo milijone

Foto: Žurnal24 princ Harry, Pippa
Produkcijska hiša Vivid je sestri in bratu novopečene vojvodinje Cambridgea Pippi in Jamesu za seks pred kamerami ponudila milijonske vsote.
Oglej si celoten članek

Produkcijska hiša Vivid je sestri novopečene vojvodinje Cambridgea Pippi za snemanje enega seks prizora ponudila pet milijonov dolarjev (3,4 milijona evrov). V pismu, ki so ji ga poslali, med drugim navajajo, da je bila po njihovem mnenju zvezda kraljeve poroke, saj je s svojo lepoto in eleganco popolnoma prevzela pozornost svatov in medijev.

Ponudbo za seks pred kamerami je dobil tudi njen brat James, a za petkrat manj denarja. James sicer v javnosti rad kaže svojo nago zadnjo plat, pogosto pa poseže tudi po ženskih oblačilih.

Pred nekaj dnevi je v javnost prišla fotografija, na kateri Pippa v samem nedrčku in kratkem krilu pleše z neznanim moškim v boksaricah, na neki drugi pa je okoli nje polno steklenic alkohola. Baje naj bi fotografije agencijam prodale Pippine prijateljice. Na zahtevo njene družine so jih že umaknili iz "obtoka“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.