Pippina ritka za pet tisoč funtov

Foto: Žurnal24 Pippina zadnjica je svet prevzela na britanski kraljevi poroki, oboževalce pa je
Po tem, ko je zadnjica Pippe Middleton na Facebooku dobila svojo stran, je zdaj dobila še naklonjenost plastičnih kirurgov. Ti so namreč ustvarili nove vsadke in jih poimenovali po njej.
Oglej si celoten članek

Pippa Middleton je s svojo pojavo na sestrini poroki konec aprila prevzela prav vse, tudi plastične kirurge. Ti so še posebej navdušeni nad njeno zadnjico, zato svojim strankam ponujajo vsadke, ki so oblikovani tako kot slavna Pippina ritka.

 

Zdaj si lahko vsaka Britanka omisli najslavnejšo ritko kraljestva, zanjo pa bo odštela približno pet tisoč funtov (okoli 5.600 evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.