Pippinega fanta razburili njeni fani

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nico Jackson, fant Pippe Middleton, se razburja, ker so oboževalci njegove izbranke ustanovili stran na Facebooku v čast njeni zadnjici.
Oglej si celoten članek

Stran z imenom Družba, ki ceni zadnjico Pippe Middleton ima že več kot 200 tisoč oboževalcev. "Nico to stran sovraži! Polna je golih zadnjic. Meni, da je stran poniževalna in žaljiva. Res je, da je bila Kate celo na svoji poroki v senci svoje sestrice, a Nico pravi, da je napočil čas, da se na to pozabi,“ je izdal vir.

Pippa pa se zaradi strani menda ne obremenjuje. Bolj ji gre na živce to, da se njen fant zaradi tega tako razburja. Nico je celo zahteval umik strani, Pippa pa ga pri tem menda ni podprla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.