Piqué: Rodil se je najin sin

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Nogometni zvezdnik Gerard Piqué pravi, da sta s Shakiro že postala starša.
Oglej si celoten članek

"Rodil se je najin sin. Zelo sva srečna. Hvala vsem za čestitke," je na Twitterju zapisal nogometaš Barcelone in Shakirin izbranec Gerard Piqué.

Shakira naj bi sicer rodila šele januarja, zato so se že pojavila ugibanja, ali gre zgolj za šalo, saj v Španiji danes praznujejo Santos Inocentes ali po naše dan norcev.

Gerard pa je pred kratkim priznal, da imena še vedno nista izbrala: "Nisva se še odločila. Mediji so pisali, da je eno od imen, ki nama je všeč, Ulisito, kar je čista neumnost. Všeč nama je ime Biel, vendar nisem prepričan, da bo malemu res tako ime. Bomo videli ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.