Pirševa bo zamenjala Jerebovo

Foto: Bojan Puhek/Planet TV
Foto: Bojan Puhek/Planet TV
Špela Jereb ne bo več vodila oddaje O magazin.
Oglej si celoten članek

Planet TV se je odločil še za dve spremembi. Oddaja O magazin bo dobila novo ime (Zvezde danes) in tudi novo voditeljico. Na male ekrane se namreč vrača Urška Pirš, nekdanja voditeljica Pop In-a.

"Tako kot sem pred petimi leti začutila, da se moram umakniti od medijev in si vzeti čas zase, zdaj čutim, da je pravi čas za vrnitev. Televiziji namreč nikoli nisem zaprla vrat in novinarstvo je moj poklic. Bojan Traven me je s konceptom nove infotainment oddaje takoj prepričal in zelo se veselim novega izziva ter dela z mlado in zagnano ekipo," je za Siol povedala Pirševa.

Oddaja v živo

Planet TV smo vprašali, zakaj je prišlo do sprememb. "Na Planet TV za september pripravljamo nove spremembe. Oddaja O magazin ne bo več magazinska oddaja, ampak bo potekala v živo. Še vedno bomo sledili slavnim oz. zvezdam. Oddaja se bo imenovala Zvezde Danes, kar pomeni, da bo program ob 18.25 do 20. ure na Planet TV potekal v živo. Oddajo Zvezde Danes bosta vodila Urška Pirš in Nejc Simšič,“ so razložili, na vprašanje, ali bo Špela ostala pri oddaji, pa odgovorili: "Špela Jereb ostaja voditeljica oddaje O magazin do nadaljnjega, ko bomo štartali nov koncept oddaje, pa bo del tudi oddaje Zvezde Danes.“

Pirševa se je ekipi Planet TV pridružila kot svetovalka na O magazinu, in sicer po tem, ko je vodstvo televizije prevzel Marijan Jurenec, informativni program pa Bojan Traven. Menjava Jerebove je presenečenje. Le nekaj tednov nazaj, ko se je ekipi pridružil poptevejevec Nejc Simšič, sta se Nejc in Špela skupaj pojavljala v medijih in dajala intervju, kako se veselita sodelovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:58 14. September 2014.

    pa kdo forsira to , da ne rečem kaj, Piršovo.....sploh nisem gledal na POP-u POP IN kadar ga je ona …

  • 06:57 23. Avgust 2014.

    Kdo sploh gleda to oddajo? Špela bolj sodi v Playboy.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.