Pisma z dobrimi novicami

Mary Ann Shaffer, Annie Barrows: Guernseyjsko društvo za književnost in pito iz krompirjevih olupkov. Prevod: Miriam Drev. Založba Sanje, 2010. Cena: 10,99 evra.
Oglej si celoten članek

Pripoved v pismih je razpeta med London in otoček v angleškem kanalu ter nam sporoča predvsem, da za dežjem vedno posije sonce. Ne glede, kako osladno se sliši, nas zgodbe malce nenavadnih guernseyjskih junakov s prav takimi prigodami prepričujejo, da to drži. Avtorica na polpreteklo zgodovino druge svetovne vojne in življenja tik po njej ne gleda z zagrenjenostjo in jezo, ampak z zdravo pametjo in optimizmom. V teh čudnih časih in tik pred iztekom starega leta pa potrebujemo prav to – prepričanje, da se da pito speči iz krompirjevih olupkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.