Pisma za kandidate šova Ljubezen po domače: Največ zanimanja je za …

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Presenečeni?
Oglej si celoten članek

POP TV je junija predstavil kandidate druge sezone šova Ljubezen po domače in poskrbel za presenečenje. Tokrat bo ljubezen iskala tudi ženska in ne le moški. Gre za Vesno, ki smo jo spoznali v prvi sezoni, ko je poskušala osvojiti srce kmeta Draga. Ta med njima ni začutil kemije, zato je morala Vesna domov.

Tokrat bo Vesna lahko pošiljala domov moške in, kot smo neuradno izvedeli, bo imela kar veliko izbiro. Naši viri namreč pravijo, da je od vseh kandidatov letošnje sezone dobila največ pisem!

Na POP TV teh špekulacij ne komentirajo, dodajajo pa, da bodo kmalu razkrili kandidatke in kandidatke, ki se bodo potegovali za njihovo ljubezen. Že v prvi oddaji pa bo jasno, koliko pisem je kdo prejel. Šov bomo lahko spremljali že spomladi.

Magazin Poptevejeva nevesta odvrgla krpice!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:07 30. Januar 2018.

    Pa ne že spet reality show ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.