Pitbull na sodišču premagal Lohanovo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sodišče je ovrglo tožbo, ki jo je Lindsay Lohan vložila proti Pitbullu.
Oglej si celoten članek

Lohanova je Pitbulla tožila, ker je brez njenega dovoljenja v pesmi Give Me Everything uporabil njeno ime, in to na "žaljiv način". Tožba je bila ovržena, saj je "pesem zaščiteno umetniško delo, ki imena Lindsay Lohan ni uporabilo v propagande namene“. Sodnik je bil mnenja, da Pitbull s pesmijo ni služil na račun zvezdnice in da Lohanova zaradi omembe imena zagotovo ni "utrpela duševnih ran“.

Lohanova pa sodišča ni zapustila kot popolna poraženka. Sodnik je namreč zavrnil raperjevo zahtevo, da LiLo poravna tudi njegove sodne stroške.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.