Pitbull že 2012 napovedal izginotje letala?

"Za zdaj se gre v Malezijo, dva potna lista, tri mesta, dve državi," v pesmi "Get It Started" zarapa Pitbull.
Oglej si celoten članek

Odkar je pred obalo Vietnama brez sledu izginilo letalo malezijske letalske družbe, ki je bilo na poti iz Kuala Lumpurja v Peking, se na spletu pojavljajo teorije zarote. Nekateri so prepričani, da je letalo zadel meteorit, drugi, da so ga ugrabili škrati, tretji pa, da je Pitbull novi Nostradamus, saj naj bi v pesmi Get it Started katastrofo napovedal že leta 2012. "Za zdaj se gre v Malezijo, dva potna lista, tri mesta, dve državi," se glasi del besedila Pitbullove pesmi.

Zgodbe, ki so se pojavile po izginotju, pričajo o tem, da je veliko ljudi na nesrečno letalo prestopilo. To bi lahko razložilo "zdaj se gre v Malezijo". "Tri mesta" naj bi se nanašala na glavna mesta Malezije, Vietnama in Kitajske. Pitbull govori o dveh potnih listih, kar številni vidijo kot dokaz, da je predvidel zaplete z dokumenti. Na krovu sta bila namreč dva potnika s ponarejenima potnima listama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mph
    22:46 19. Marec 2014.

    Ja, ja, to bo to, novi Nostradamusbull se je rodil. :-))

  • 15:49 14. Marec 2014.

    A ni zanimivo, da se vse take "napovedi" smatrajo kot napovedi sele takrat, ko se dogodki ze zgodijo?

  • 11:03 14. Marec 2014.

    Škrati :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.