Pitt potrebuje berglo

Foto: JLP Brad Pitt Foto: JLP Brad Pitt
Brad Pitt se je med smučanjem poškodoval.
Oglej si celoten članek

Lepi Brad Pitt bo še lep čas šepal. Med smučanjem si je namreč poškodoval koleno. "Svojo hčer (Vivienne) sem nosil po hribu navzdol. Spodrsnilo mi je," je povedal Pitt. Bolj zgovorna je bila Angie, ki je še dodala, da se Vivienne med padcem ni poškodovala in da se je podobna nesreča zgodila tudi njej. "Ko je bil Madox majhen, sem se vrgla na tla, da bi ublažila njegov padec. Zlomila sem si komolec," je lepotica izdala reviji OK!.

Pitt se kljub poškodbi ne pusti razvajati, je še izdala Joliejeva. Kot pravi, igralec še vedno vestno opravlja svoja opravila in se ne izgovarja na boleče koleno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.