Pitt rešil statistko pred podivjano množico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brad Pitt je na snemanju filma World War Z rešil statistko, ki bi jo podivjana množica skoraj poteptala.
Oglej si celoten članek

Hollywoodski zvezdnik številka ena, Brad Pitt, je "odigral" junaka v resničnem življenju, ko je na snemanju filma World War Z med akcijsko sceno rešil statistko, ki se je spotaknila.

Igralec je v Glasgowu s 700 statisti snemal prizor podivjane množice, med katerim se je ena izmed statistk spotaknila, masa ljudi pa bi jo skoraj pohodila, če je ne bi s tal pobral Brad Pitt osebno. "Veliko statistov se je poškodovalo, Brad pa je prihitel na pomoč ženski, ki ji je spodrsnilo. Mislim, da je ob tako zvezdniški pomoči ostala brez besed, vendar je kasneje povedala, da mu je neskončno hvaležna," je povedal vir.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.