Pitt: Smrtna kazen za onesnaževalce

Foto: Žurnal24 200409_flynet_brad_pitt
Brad Pitt je ostro kritiziral odgovorne za razlitje nafte v Mehiškem zalivu. Razmišlja, da bi bila za krivce primerna smrtna kazen.
Oglej si celoten članek

Eden najpostavnejših hollywoodskih žrebcev Brad Pitt je nadvse zgrožen nad dogajanjem v Mehiškem zalivu. Tako zelo, da naj bi celo spremenil svoje mnenje o smrtni kazni, ki ji sicer nasprotuje.

"Vedno sem nasprotoval smrtni kazni. Zdaj sem prisiljen o tem vnovič temeljito razmisliti," je povedal igralec. Igralec je svoje provokativno mnenje izrazil med snemanjem dokumentarnega filma Spika Leeja z naslovom If God Is Willing and Da Creek Don’t Rise, ki je nadaljevanje filma o hurikanu Katrina iz leta 2006.

Film, ki so ga kritiki že pohvalili, bi morali predvajati februarja, a se je režiser odločil, da bo vanj vključil zgodbo o razlitju nafte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.