Pitt udriha po zakonu z Anistonovo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Veliko zvezdnikov o svojih propadlih zakonih ne govori. Če pa že odprejo usta, iz njih ponavadi vrejo le politično korektne besede. A ne iz ust Brada Pitta.
Oglej si celoten članek

Ta je namreč v intervjuju za Parade povedal, da se je v zakonu z Jennifer Aniston dolgočasil. "Nisem več želel sedeti na kavču z džojntom v roki in se izogibati svetu. Počutil sem se patetično," je povedal Pitt in dodal, da je poskušal najti film o zanimivem življenju, sam pa je bil ujet v dolgočasnem. "Za moje stanje je bil kriv tudi moj zakon. Pretvarjal sem se, da je bil nekaj, kar nikakor ni bil," je razložil Pitt in skorajda v isti sapi povedal, da je z Angelino Jolie, zaradi katere je zapustil ženo, mnogo bolj srečen. "Zadovoljen sem s svojimi odločitvami in srečen, da sem našel žensko, ki jo zares ljubim, Angie, in si z njo ustvaril družino."

Še bolj kot ta izjava pa bo Jennifer Aniston verjetno prizadela Pittova naslednja oda Angelini: "Ena najboljših in najpametnejših odločitev, ki sem jih sprejel, je, da sem Angelino izbral za mater svojih otrok. Odlična mama je. Tako srečen sem, da jo imam."

Za konec je Pitt še izdal, da se z Angie za zdaj še ne nameravata poročiti, in zavrnil govorice, da je na poti sedmi otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.