Pižama razkril, zakaj je opustil rap

Foto: Arhiv avtorja Pižama
Pižama. Razkril je, zakaj se ne ukvarja več z rapom.
Oglej si celoten članek

"Na neki točki se je bilo treba odločiti, ali imam dovolj časa, da lahko v rap vložim toliko vaje, kot je potrebujem, da sem na ravni, ki jo želim doseči, in me je odpeljalo drugam," je o tem, zakaj se je prenehal ukvarjati z rapom, povedal Pižama, ki bo prihodnji teden predstavil stand up 50 odtenkov njive.

"Sem pa ravno v teh dneh po milijon letih spet spisal eno kitico. Dantes in Toxsick delata skupen projekt ter sta me povabila, naj se jima pridružim pri predelavi motiva o treh prašičkih. Za 16 vrstic sem potreboval samo sedem mesecev (smeh)," je razkril Pižama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.