Plača šele po grožnji

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Zaposleni in honorarni sodelavci Pink SI so šele danes, po grožnji s stavko, dobili februarsko plačo, smo izvedeli iz zanesljivih virov.
Oglej si celoten članek

"Šele danes smo dobili februarsko plačo. In dobili smo jo le zato, ker smo zagrozili s stavko," nam je povedal vir s Pink SI.

Na Pink SI nam na vprašanje, kako komentirajo trditve vira, niso odgovorili. Že dolgo se govori, da se televizija utaplja v dolgovih. Teh naj bi se sedaj nabralo že za več milijonov. Govorilo se je celo, da bodo kmalu prenehali z oddajanjem. "Govoric in špekulacij, ki se že od samega začetka oddajanja Pink SI oziroma še pred tem pojavljajo v medijih, ne komentiramo. Sedaj so nam poleg zapiranja dodali še stavko. Dokaz, da so to samo 'govorice in špekulacije', pa je to, da že osem mesecev ustvarjamo 24-urni televizijski program," sporočajo s Pink SI in dodajajo, da imajo "še veliko načrtov in asov v rokavu". "Trudili se bomo ustvariti čim boljši program, ki bo ugajal zahtevnemu slovenskemu gledalcu."

Dvora konec že po 30 dneh
In gledalcem naj bi, po njihovih besedah, ugajala tudi slovenska različica resničnostnega šova Dvor, ki pa so jo že po 30 dneh ukinili. Sodelavci, ki so sodelovali pri ustvarjanju tega šova, pa naj bi po poročanju vira debelo pogledali, ko so jim v ponedeljek povedali, da bo v petek zadnji del oddaje. So jim čez glavo zrasli stroški? "Že v osnovi smo imeli možnost, da resničnostni šov zaključimo po 30, 60 ali stotih dneh. Zaradi zakupa kapacitet v filmskem mestu smo se kljub zelo dobri gledanosti formata odločili, da ga zaključimo na 30. dan. Spoštovali smo vsa pravila," odgovarjajo televizijci. Zgodbo nam je potrdila tudi voditeljica Dvora, Lucija Gubenšek. "Odločili smo se za 30 dni. Na zadnji dan našega snemanja so sceno prišli gledat Bolgari. Predpostavljam, da so format prodali naprej. Potrebovali so tudi našo srbsko tehnično ekipo, tako da tudi ekipe potem ni bilo več. Ne verjamem, da so šov končali zaradi velikih stroškov," pravi Gubenškova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.