Planet neodvisnih

Foto: Žurnal24 Grozljivo srečen ali policijska Panika na vasi (Foto: Kinodvor)
Posladek. Neodvisna filmska produkcija v Planetu Tuš.
Oglej si celoten članek

Planet Tuš bo poleg mainstreamovskih filmov v Kranju do 3. marca gledalcem predstavil tudi filmske izdelke, ki zahtevajo za kanček večjo zbranost in jih je bilo v prejšnjem letu mogoče videti v Art kino mreži.

Potem ko se je včeraj kot prva odrolala slovensko-švedska drama Noč, se bodo prihodnjih sedem četrtkov na sporedu zvrstili še naslednji filmi: britanska komična drama Razmetane postelje, poljski kandidat za tujejezičnega oskarja v letu 2009 Triki, nemška komedija s turškim duhom Kuhinja z dušo, slovenska drama Osebna prtljaga, danski groteskni triler Grozljivo srečen, minimalistična ameriška komedija Pinc Broadwaya in indijska drama Tahan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.