Planet TV ga hoče obdržati

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Denis Avdić je potrdil, da se vsaj za nekaj časa odpoveduje delu na televiziji.
Oglej si celoten članek

"Ne znese mi, zjutraj vstajam ob štirih, septembra se mi začne Udar po moško 2, da bi zdaj še to snemal, ne gre, nekaj časa se namreč želim posvetiti tudi sinu. Smo si pa pustili odprta vrata. Lahko da bo DA šov startal spomladi, za zdaj pa lahko rečem, da ne," je govorice o ukinitvi oddaje DA šov na Planet TV za zurnal24.si potrdil voditelj in soavtor šova Denis Avdić.

Avdić nam je zatrdil, da je razlog za njegovo odločitev zgolj pomanjkanje časa, a priznal, da dela na radiu nikoli ne bi zamenjal za delo na televiziji: "Na Planet TV še vedno upajo, da si bom premislil, vendar trenutno ne. Radio mi je na prvem mestu in tam tudi raje delam. Bolj pristno je, v živo gre, ni toliko priprav in letanja. Televizije nisem začutil tako kot radio. Tudi vrtoglav honorar me ne bi prepričal, ne gre za to."

Ne dajo ga!

Da si na Planet TV Denisa res želijo obdržati, nam je potrdila tudi njihova tiskovna predstavnica Urška Čadež Kastelic: "Oddaje DA šov nismo ukinili, ampak smo se z Denisom dogovorili, da ne bo nadaljeval jeseni, saj ima zelo poln urnik in je bil že spomladi zaradi redne službe, predstav Udar po moško in snemanja oddaje DA šov zelo utrujen. Zaradi polnega urnika je imel zelo malo časa za preživljanje časa z družino. Ker jeseni štarta z Udar po moško 2, smo se dogovorili, da naredimo premor. Denis ima še vedno pogodbo z nami, kakšno oddajo bo imel na Planet TV pa se dogovarja z našim programskim direktorjem. Vsem nam je v interesu, da se Denis čim prej vrne na Planet TV."

Govorice, da se Denis poslavlja zaradi nizke gledanosti, tako ne držijo, saj je bil povprečni delež gledalcev v ciljni skupini med 18 in 49 let 12,03%. "Z uspehom oddaje smo bili zadovoljni, kot sem že napisala, z Denisom sodelovanja nismo prekinili, ampak smo se skupaj odločili, da jeseni v miru dela na projektih, katere je imel dogovorjene že pred pogodbo s Planet TV," dodaja Čadeževa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.