Planet TV, kako poštena je ta igra?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Že nekaj tekmovalcev se je pomerilo v igri moči, kjer morajo nad glavo držati posodo, polno koruze. Zanimalo nas je, kako poštena je.
Oglej si celoten članek

V areni sta se tokrat soočila Matjaž in Ganna. V spretnosti, kjer sta morala loviti jabolka v sodu, polnem vode, sta bila izenačena. Oba sta na drugo stran arene prinesla osem jabolk. V dvoboju moči, kjer sta tekmovalca morala držati posodo koruze nad glavo, pa je zmagal Matjaž.

Ker sta se tokrat v tem boju pomerila moški in ženska, pred tem pa Adriana in Klavdija ter Senad in Samo, nas je zanimalo, kako je teža koruze prilagojena tekmovalcem. 

"Teža je prilagojena spolu. Moški imajo v posodi več koruze, ženske manj," je za Žurnal24 pojasnila tiskovna predstavnica Maruša Penzeš in dodala, da je bila teža pri Adriani in Klavdiji enaka, ne glede na to, da je jasno, da je Adriana v tem primeru veliko močnejša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.