Planet TV "na vrat na nos" zamenjal enega najbolj priljubljenih voditeljev

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Novi voditelj se že veseli novih izkušenj.
Oglej si celoten članek

V oddajo Jutro na Planet TV, ki je na sporedu vsak dan od ponedeljka do sobote ob 8. uri, prihaja namreč Igor Krmelj. Od jutranje oddaje se namreč poslavlja Taiji Tokuhisa, zato bo Suzana Kozel dobila novega sovoditelja.

Igor Krmelj, ki smo ga bili v zadnjih letih navajeni v vlogi voditelja informativne oddaje, je ob tem povedal: "Veselim se novih izzivov, novih sodelavcev – kar pa ne pomeni, da starih ne bom pogrešal. Razlika med oddajama je velika. Med drugim Jutro na Planetu traja dve uri, v katerih se zvrsti veliko gostov in na vsakega moraš biti maksimalno pripravljen." Ob tem pa priznava, da se številnih gostov že zelo veseli.

In kaj meni o novi sovoditeljici Suzani Kozel? "Lahko rečem, da sva s Suzano stara televizijska mačka in tako tudi gledava drug drugega," pravi Igor in verjame, da mu bo lahko sovoditeljica postregla tudi s kakšnim nasvetom. "Menim, da bom moral imeti še kar nekaj časa odprte oči in našpičena ušesa, da bom ujel vsak nasvet. Pa naj bo podan kot kritika ali pa pohvala – in to od celotne ekipe, ki ustvarja to oddajo že več kot eno leto."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:47 28. Oktober 2022.

    Valentina Plaskan pa odhaja na Rtv Dnevnik. Dobro se kolobari s temi medijskimi kadri..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.