Planet TV rezal neprimerno izjavo Hercoga: Razkril, kaj ga je razjezilo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tako neprimerno, da so ga cenzurirali.
Oglej si celoten članek

Miha Hercog, ki skupaj s Špelo Grošelj in Tanjo Kocman vodi komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, ki spremlja resničnostni šov Poroka na prvi pogled, je na Instagramu povedal, da je v oddaji izustil nekaj, kar ni bilo primerno za televizijo, zato ga je Planet TV "cenzuriral". 

Za Žurnal24 je povedal, kaj ga je tako razburilo. "Komentiral sem Matevža in Meri ter njun odnos. Tako sta medla, nič ni od njiju, nobenega koraka ne naredita, taka 'vanilija' sta, kot se temu reče. Zato sem izustil malo neprimeren komentar. Ni bilo grdih besed, je bilo pa moje razmišljanje malce 'talibansko', a sem se seveda hecal," je razložil Miha.

Voditeljska vloga pa ni edina novost v glasbenikovem življenju, nedavno se je po 20 letih zveze z našo priljubljeno pevko Sašo Lendero odločil za samski stan, kako živi po ločitvi, si oglejte TUKAJ

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.