Planet TV: S to dolgonogo lepotico v boj za gledalce

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Nova oddaja na Planet TV.
Oglej si celoten članek

Pomlad bo na Planetu bogatejša tudi za oddajo Projekt Diva, v kateri bodo dvanajstim ženskam z zanimivo življenjsko zgodbo omogočili sanjsko stilsko preobrazbo. Voditeljica Lucija Gubenšek bo skupaj s kreativno ekipo vrhunskih strokovnjakov izbrankam dala priložnost, da zasijejo kot še nikoli poprej in se prelevijo v tisto različico sebe, ki ji do zdaj niso uspele dati priložnosti. Projekt Diva jim bo pomagal, da se prvič v življenju vidijo takšne, kot so si vedno želele biti.

Prijave so že odpre, iščejo pa predvsem ženske, ki v vrtincu vsakdanjega življenja pozabljajo na prvo mesto postaviti sebe.

V vsaki oddaji bomo spoznali zgodbo in skrito željo ene izbranke, pri uresničitvi pa ji bo pomagala kreativna ekipa. Ali jim bo uspelo s svojim delom presenetiti in navdušiti, bo jasno ob koncu oddaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:24 20. Januar 2018.

    Brezveze....preživeto! Oboje- tako ona-voditeljica kot projekt....

  • 16:38 18. Januar 2018.

    Res je,zelo nekvaliteten program

  • 13:41 17. Januar 2018.

    ne gledam tega sranja od planet tv pa če maste nage babe gor, gnil program

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.