Planet TV: To je razlog, da so zamenjali priljubljeni voditeljici

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Zakaj sta se Katja Tratnik in Lili Žagar poslovili od oddaje Dan.?
Oglej si celoten članek

Oddaja Dan. na Planet TV se v poletnih mesecih imenuje Poletni dan., vodita pa jo Anja Markovič in Anja Ciglarič. Zakaj sta se Lili Žagar in Katja Tratnik odpovedali voditeljskemu stolčku, nam je pojasnila slednja.

Magazin Voditeljici Planet TV se poslavljata

"Tak je bil plan že od začetka, poleti je shema malo spremenjena, oddaja je krajša in lahkotnejša, midve z Lili pa čez poletje delava le intervjuje, ki jih bodo gledalci v sklopu oddaje lahko spremljali vsak torek," je povedala Tratnikova, ki se skupaj z Lili in oddajo Dan. na male ekrane vrača konec avgusta.

Magazin Marko Potrč: Bolj kot Lili se posveča ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:51 13. Julij 2018.

    Sprašujem se, kakšni so to ljudje, ki tako vneto napadajo vse, kar napiše ta novinarka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.