Planet TV ukinil oddajo Nejca Simšiča

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Na komercialni televiziji Planet TV so ukinili oddajo Nejca Simšiča in Ule Furlan.
Oglej si celoten članek

Foto: mediaspeed Nejc Simšič, Ula Furlan Novo vodstvo Planet TV se je, kot kaže, odločilo, da bodo ukinili oddajo o slavnih Planet Zvezde. Vodil jo je Nejc Simšič, pri modnih temah pa mu je na pomoč priskočila Ula Furlan. Kakšna je njuna prihodnost na televiziji? "Ula in Nejc ostajata na Planet TV kot sodelavca redakcije informativnega programa specializirana za novice iz sveta zabave," je za Žurnal24 pojasnila tiskovna predstavnica Maruša Penzeš, odgovora zakaj so se tako odločili, pa nismo dobili.

Nejc pa nam je povedal: "Takšna je odločitev novega vodstva, a z Ulo ostajava del informativnega programa, kjer bova pokrivala zabavo. Seveda pa upava, da bi se Planet Zvezde vrnil nazaj v programsko shemo." Nejc, ki sicer piše še za tiskani medij Svet24, je povedal, da ne ve, zakaj se je vodstvo tako odločilo. Ula, ki zaenkrat dela samo na Planet TV pa je dodala: "Nas, ki tam delamo, spremembe samo najdejo. Za ostale informacije pa se prosim obrnite na tiskovno predstavnico."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:02 10. November 2016.

    mah tako oddajo se lahko samo planet tv spomni LOL

  • 09:20 10. November 2016.

    zdaj pa na odlagališče - RTV

  • 12:48 9. November 2016.

    No, po mojem skromnem mnenju gre lahko ta oddaja brez kakršnekoli škode v pozabo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.