Planetov komentator denar služil s telefonskim seksom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Komentator oddaje Bilo je nekoč Brez cenzure si je v študentskih letih denar služil z zelo žgečkljivo službo.
Oglej si celoten članek

Tomaž Mihelič, bolj znan kot Marlenna, je v študentskih letih denar služil kot nesramno pohotna Linda. Tomaž je slabo leto namreč delal kot delavec oziroma delavka na vroči liniji.

"S tem sem v študentskih letih zelo dobro zaslužil. Linda pa je bila celo tako priljubljena, da me je ljubosumna sodelavka špecala strankam, da sem v resnici moški, a so me nato še bolj klicali (smeh). Drugače smo bili zelo lušten kolektiv, od lepotic, upokojenk ... Vse sorte žensk je tam delalo in še danes, ko se kje srečamo, se pokličemo po umetniškem imenu," je zaupal Tomaž, ki ima na tiste čase zelo lepe spomine. Pravi še, da moški povečini niso želeli telefonskih seksualnih igric, pač pa le nekoga, s katerim bi se lahko pogovorili.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.