V šovu Večerja za 5: Na deželi je kot drugi za štedilnik stopil Aljoša. Dekletom je najprej postregel z rižoto in postrvjo, nato z grahovim pirejem in svinjskimi ličnicami, nazadnje pa so se posladkali s panna cotto in domačim sladoledom. Najmlajši v skupini si je prislužil 40 točk!
Aljoševa predjed je bila sicer zares nekaj posebnega. "Ta posebni riž sem dobil v Italiji. V bistvu je sedem let staran. Ko ga poberejo, ga v ovojnici pustijo še sedem let," je povedal in razložil: "To pa zato da se škrob stabilizira in se med kuho lepše oziroma bolj postopoma sprošča v jed. Tako je zmeraj enako kremast." S to jedjo se je pred leti predstavil na šolskem kuharskem tečaju na Braču in zasedel drugo mesto.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
7 let iz ratne rezerve