Playboy zavrnila kar petkrat

Foto: Žurnal24 Mel B o ponudbi še premišljuje.
Nekdanja spajsica Mel B je izdala, da si Playboy neizmerno želi, da bi zanje odvrgla odvečne krpice, saj so jo z mamljivo ponudbo snubili že kar petkrat. A mlada mamica jih je tudi petkrat ostro zavrnila.
Oglej si celoten članek
Melanie Brown je v nedavnem intervjuju razkrila, da jo je najbolj brana moška revija na svetu že večkrat mamila z velikodušnimi ponudbami, če bi se razgalila na njihovi naslovnici. Playboy ji je namreč že petkrat ponudil vrtoglave zneske, a jih je Mel vsakič zavrnila.

O fotografiranju še razmišlja
"Ponujajo mi res smešno visoke zneske, ampak jaz preprosto še nisem pripravljena na to," je pojasnila 34-letna zvezdnica. Mel si namreč želi odvreči vse krpice za Playboy, a šele, ko bo čutila, da je pravi čas za to.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.