Plaži boste v okras

Foto: Žurnal24 (Foto: Imaxtree)
Letos so modni okraski vseh vrst, blesteli pa boste tudi, če boste obujali šestdeseta.
Oglej si celoten članek

"Kopalke monokini, kovinske zaponke, kristalčki Swarovski in zlati okraski so trendi letošnje mode na plaži," pravi Lea Klevišar iz podjetja Nancy in dodaja, naj sicer vsaka ženska kopalke izbira glede na to, kaj želi skriti in kaj poudariti.

Če imate obline, se okraskom izognite. Velike prsi boste optično zmanjšali s kakovostnim modrčkom s kostjo, okraskom pa se raje izognite in izberite drugačen trend. Trebušček lahko skrijete z monokinijem ali višje krojenim spodnjim delom kopalk.

Modrčki brez naramnic
Šestdeseta se vračajo tudi v svet kopalk, saj so po besedah Klevišarjeve ravni modrčki brez naramnic to poletje najbolj modni. Enodelne ali dvodelne kopalke bodo krasili vzorci narave. Znane modne hiše so za poslikavo kopalk uporabile motiv poletnega cvetja, jesenskega listja in spremenjene geometrijske oblike živalskih vzorcev. Sicer pa bodo po mnenju Klevišarjeve na plažah najmodnejši odtenki zelene, rožnate in rumene barve.

Okrasite jih sami
To poletje posebno pozornost namenite okrasitvi enobarvnih kopalk. Kovinske, plastične ali tekstilne dodatke lahko prišijete na stran spodnjega dela kopalk ali v sredino modrčka. Zadnje še posebno velja za zapeljive kopalke monokini. Tako bodo vaše letošnje kopalke zares nekaj posebnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.