Plažne igrice Sharon Stone

Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone Foto: FameFlynet Sharon Stone
Mladi ljubimci so v Hollywoodu najnovejši modni dodatek, za tem trendom pa ne zaostaja niti Sharon Stone.
Oglej si celoten članek

Igralka Sharon Stone in njen novi mladi ljubimec sta si privoščila romantično popoldne na sloviti plaži Venice Beach. Razigrana Sharon je dokazala, da se po razposajenosti z lahkoto kosa z mlajšimi kolegicami, med mečkanjem s svojim dragim se je celo postavila na glavo, tekala po plaži in se prepustila nežni masaži. A leta terjajo svoj dolg in kljub zavidanja vredni postavi 54-letne igralke se celulitu pač ne more izogniti. A kdo bi ob vsem njenem seksapilu sploh opazil tisto nekaj pomarančne kože!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.