Ples z bonbončki

Foto: Žurnal24 Skupina Trash Candy.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Premierno predstavljamo videospot skupine Trash Candy z naslovom Dance. S to pesmijo se bodo nocoj ob 21. uri predstavili tudi na Radiu 1.
Oglej si celoten članek

Videospot sta režirala Tine Matjašič in Matjaž Štuklek, pesem Dance pa je, kot pravijo člani benda, polna poletnega optimizma. Na Trash Candy so vplivale zasedbe, kot so Foo Fighters, Over It, The Swellers in Paramore. Več o tej novi, živahni slovenski skupini si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani TrashCandy.com, videospot pa si lahko na zurnal24.si premierno ogledate v zavihku Video.

Člani benda se bodo nocoj ob 21. uri predstavili tudi v oddaji Za več slovenske glasbe z Gregorjem Bolčino na Radiu 1, 24. junija pa jih boste lahko slišali v živo, ko si bodo v Celju oder delili z zasedbo Multiball.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.