Po 20 letih bodo spet napadli Zemljo

Foto: Profimedia independence day Foto: Profimedia independence day Foto: Profimedia independence day Foto: Profimedia independence day Foto: Profimedia independence day Foto: Profimedia independence day
Dan neodvisnosti: Nova grožnja. Po 20 letih prihaja nadaljevanje legendarne ZF uspešnice v 3D formatu!
Oglej si celoten članek

Objavili napovednik za nadaljevanje filmske uspešnice Dan neodvisnosti, Dan neodvisnosti: Nova grožnja. Film je režiral Roland Emmerich, v njem pa bomo lahko med drugim videli Liama Hemswortha, Jeffa Goldbluma, Billa Pullmana, Judda Hirscha, Vivico A. Fox, Brenta Spiner in Charlotte Gainsbourg.

O zgodbi:
S pomočjo tehnologije, do katere so se Zemljani dokopali na podlagi sestreljenih zunajzemeljskih plovil, so narodi vsega planeta družno ustvarili obsežen obrambni program, da zaščitijo Zemljo. A prav nič nas ne more pripraviti na še bolj razvito silo Nezemljanov. Usoda našega planeta je v rokah peščice iznajdljivih posameznikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.