Po 20. letih je zvezdnica Obalne straže še bolj seksi

Foto: Profimedia Donna D'Errico Foto: Profimedia Donna D'Errico Foto: Profimedia Donna D'Errico
Čeprav je rekla, da nikoli več ne bi oblekla rdečih kopalk, si je očitno premislila …
Oglej si celoten članek

Donna D'Errico, igralka in nekdanja Playboyeva zajčica, si je spet oblekla legendarne rdeče kopalke, v katerih je osvojila vse gledalce priljubljene serije iz 90. let prejšnjega stoletja Obalne straže. Čeprav je danes stara skoraj 50 let, je v kopalkah videti bolje kot kdajkoli prej.

Še lansko leto je v nekem intervjuju trdila, da se pred kamerami ne bo več slačila, saj je "našla Boga", je očitno le-tega pustila na cedilu. Seveda, njen videz ni popolnoma naraven, saj se na svojem Instagram profilu nenehno zahvaljuje svojemu lepotnemu kirurgu.

Donna še vedno igra v različnih filmih in serijah, a nobena ni bila tako uspešna kot je bila Obalna straža.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.