Po 20. letih pojasnila, zakaj poje o Bradu Pittu

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Marsikatero dekle bo presenečeno.
Oglej si celoten članek

Letos mineva 20 let odkar je pevka Shania Twain izdala pesem That don't impress me much, v kateri poje, kaj vse jo odbija na moških in ob tem omenja tudi Brada Pitta.

"Nikoli nisem poznala moškega, ki v žepu nosi ogledalo in glavnik za vsak slučaj. Ta dodaten gel, ki ga imaš v laseh bi moral narediti svoje, bog ne daj, da bi se pričeska pokvarila. Misliš, da si nekaj posebnega. Okej, si Brad Pitt, to me sploh ne navdušuje,“ v pesmi zapoje Shania.

Po dveh desetletjih je v nekem intervjuju končno povedala, zakaj je v pesmi omenjen tudi eden najbolj zaželenih moških. "S prijateljico sva v božičnem času pekli piškote in opravljali gole fotografije Brada Pitta, ki so jih objavili v neki reviji. Fotografije me sploh niso prevzele,“ je povedal pevka in dodala: „Vse ženske so bile obsedene z njim. Nisem razumela, zakaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.