Po aferah še na kliniko za odvajanje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Dean McDermott, mož Tori Spelling, ki je pred kratkim priznal, da je ženo večkrat prevaral, se je prijavil na kliniko za zdravljenje odvisnosti.
Oglej si celoten članek

Potem ko so na dan prišle njegove afere, je Dean McDermott zdaj priznal, da ima velike osebne probleme, ki jih bo skušal rešiti na kliniki za zdravljenje odvisnosti. Pred kratkim se je namreč pisalo, da je svojo ženo Tori Spelling večkrat prevaral, kar je Tori sprva nameravala spregledati, a naposled ga je le postavila pred vrata. "Resnično mi je žal za napake, ki sem jih naredil in za bolečine, ki sem jih povzročil svoji družini," je sporočil.

Zaradi kakšne odvisnosti se je Dean prijavil na kliniko, ni znano, razkril je le, da se sooča z zdravstvenimi in osebnimi težavami. Pravi, da bo poiskal pomoč, da bo lahko postal mož in oče, kakršnega si njegova družina zasluži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.