Po Bieberju poimenovali marihuano

Foto: Žurnal24 Tudi na Twitterju zelo priljubljeni najstniški idol. (Foto: EPA)
Kanadsko mesto Toronto, v katerem je odraščal najstniški zvezdnik Justin Bieber, se je na prav poseben način poklonilo mlademu glasbeniku. Po njem so poimenovali vrsto marihuane.
Oglej si celoten članek

V mnogih mestih se zvezdnikom, ki so tam odraščali, poklonijo s kipom ali s kakšno drugo gesto, zaradi katere se slavna imena vedno rada vračajo v rodni kraj. A Justin Bieber vsekakor ni ponosen na poklon prebivalcev Toronta, saj so po njem poimenovali vrsto marihuane.

 

"Nova vrsta marihuane je pravi hit na ulicah Toronta, prodaja pa se pod imenom J. B. Kush," je pojasnil neimenovani prebivalec kanadskega mesta. "Pomaga ti preživljati težke čase, recimo ob izgubi ljubezni."

 

A 17-letni glasbenik ni ravno navdušen nad "uličnim hitom", zato so se njegovi predstavniki že pritožili zaradi "neupravičene uporabe njegovega imena".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.