Po devetih mesecih Kardashianka že zaročena!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sanjska zaroka …
Oglej si celoten članek

Najstarejša sestra Kardashian, Kourtney je zaročena in to že po devetih mesecih zveze! Ogromen diamantni prstan ji je na plaži v Kaliforniji nadel bobnar skupine Blink-182 Travis Barker. Kourtney in Travis sta prijatelja že vrsto let, ljubezensko zvezo pa sta potrdila v začetku letošnjega leta.

Foto: Instagram Kourtney Kardashian

Glasbenik je svoji punci priredil sanjsko zaroko na plaži, v soju sveč in rdečih vrtnic. Golobčka pa sta veseli dogodek proslavila na večerji v družbi družinskih članov, saj je video vročih zaljubljencev, ki ne skrivata svojih strasti, objavila tudi Kim Kardashian.

Strastni par bo v zakon vzel tudi skupno pet otrok. Kourtney ima tri, Travis pa dva, plus nekdanjo pastorko, ki jo še vedno smatra za svojo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.