Po dve vstopnici za Nesrečnike prejmejo ...

Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki Foto: Karantanija cinemas Nesrečniki
Izžrebali smo pet srečnežev, ki si bodo lahko ogledali glasbeno dramo Nesrečniki, v kateri bodo lahko prisluhnili kar nekaj zvenečim igralskim imenom.
Oglej si celoten članek

Po dve vstopnici za ogled filma prejmejo Jernej Kovač, Nejc Kovač, Jaka Gorenc, Jure Mezek in Špela Loboda. Čestitke!

Režiser oskarjevskega Kraljevega govora predstavlja filmsko upodobitev večnega romana Victorja Hugoja, prepletenega s pesmimi večkrat nagrajenega muzikala. Svojeglavi Francoz Jean po dolgoletni zaporni kazni zaradi kraje kruha naposled pride na prostost in spozna duševno zlomljeno tovarniško delavko in prostitutko Fantino. Zaobljubi se, da bo skrbel za njeno nezakonsko hčerko Cosette, toda ta se ljubezensko zaplete z revolucionarjem Mariusom. Ko Pariz zajamejo plameni francoske revolucije, se Jean znajde v neposrednem spopadu z dolgoletnim nasprotnikom, inšpektorjem Javertom.

Film trenutno pobira nagrade za nagrado, najuspešnejša pri tem je Anne Hathaway, ki je upodobila prostitutko Fantino. Za vlogo je do sedaj med drugim osvojila zlati globus in nagrado ameriškega ceha igralcev, SAG, čez nekaj tednov pa bo morda domov odkorakala še z oskarjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.