Po eni oddaji že dobiva ženitne ponudbe

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ena od kandidatk v novem resničnostnem šovu Zmenek na slepo po prvi oddaji že dobiva ženitne ponudbe.
Oglej si celoten članek

Čeprav jo je Domen v prvi oddaji po vročem poljubljanju pustil na cedilu, Meta ni ostala brez snubcev. Kot se je izkazalo, ima kar nekaj oboževalcev, ki ji prek Facebooka že pišejo, da si je želijo. Meta jih je namreč kar sama spodbudila, naj pridejo z ženitnimi ponudbami na plan. "Jst bi te kr poroču!" je takoj zagrabil eden od komentatorjev, drugi pa se je z njim strinjal: "Tudi jaz bi te."

Nekateri so komentirali tudi dogajanje v prvi oddaji in dejstvo, da se kandidat Domen sploh ni prikazal na zmenku. "Lušna, ni te bil vreden," se je glasil eden od zapisov, nekdo drug pa je dodal, da "moraš biti pravi bebec, če zavrneš takšno bejbo".

Očitno se je nastop v oddaji Meti obrestoval, saj je že takoj na začetku povedala, da če ne bo ljubezni našla pred kamerami, upa, da jo bo opazil kdo drug.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:12 20. Januar 2014.

    sam pod jajca pa gas

  • 10:01 20. Januar 2014.

    no roko na srce.. tolk huda pa tud ni, no. Pa če si počen na bjonde, pol ja, tko pa …

  • 08:48 20. Januar 2014.

    haha samovšečnica =) zdej misle k je bla po TV da bodo kar skakal za njo pa jo po rokah …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.