Po ideje na sejem pohištva

Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010 Foto: Gospodarsko razstavišče Sejem 2010
Če vas zanimajo najnovejše smernice notranje opreme, če preurejate stanovanje ali le iščete ideje za hitro osvežitev doma, se ponje odpravite na sejem pohištva.
Oglej si celoten članek

Največja razstava pohištva in notranje opreme pri nas se že tradicionalno vsako leto novembra odvija pod imenom Ambient Ljubljana – sejem pohištva. Letos lahko najnovejše trende notranje opreme in oblikovanja odkrivate od danes pa do nedelje, 13. novembra.

Na sejmu se predstavlja 297 podjetij iz Slovenije in tujine, ogledate si lahko izdelke in ideje nagrajencev Najboljših deset – Top Ten, udeležite pa se lahko tudi Top ideje – borze oblikovanja, kjer svoje idejne zasnove predstavljajo mladi perspektivni arhitekti in oblikovalci. Tudi letos na sejmu v sodelovanju s Fakulteto za arhitekturo Univerze v Ljubljani poteka Arhitekturni dialog, kjer študentje arhitekture svetujejo in iščejo najboljše prostorske rešitve za vas in vaše stanovanje.

Nekaj utrinkov z lanskega sejma si oglejte v galeriji, v prihodnjih dneh pa vam bomo predstavili tudi najnovejše oblikovalske trende za 2011 in 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.