Po katastrofalnem letu: Partner znanega Slovenca se lahko spet smeje

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Prejel je nagrado.
Oglej si celoten članek

V soboto so že osmič podeliti zlate tifanije, nagrade za posebne dosežke na sceni LGBT + v preteklem letu.

Med nagrajenci je bil tudi partner nekdanjega udeleženca šova Bar, Nejca Reka, Rene Žunič. Kipec je prejel za svoja prizadevanja na področju sprejemanja istospolne skupnosti. 

"Nad nagrado LGBT osebnost leta, ki sem jo prejel, sem izredno navdušen in ponosen, saj je na neki način potrditev dobrega delovanja na LGBT sceni. Hvaležen sem, da sem lahko del tega in sama nagrada je več kot dokaz, da sva z Nejcem na pravi in da je bilo najino delovanje pod imenom Rainbow Kings opaženo,“ je Rene povedal za Žurnal24.

šok Znani Slovenec moral spet trepetati za partnerja

Za Renejem je peklensko leto. Lani so ga namreč pred nekim klubom hudo pretepli. Zaradi homofobnega napada bi skoraj ostal brez ledvice, imel pa je tudi hude težave z nogo. Rene je bil kar lep čas v bolnišnici.

 Policija storilcev še vedno ni prijela. 

Foto: Facebook rene žunič

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:26 15. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.