Po letu hrupa še album

Coldplay. Novi album zasedbe naj bi izšel prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

“Raje ne v istem tednu, ko bodo Take That delali karkoli,” je frontman priljubljene britanske zasedbe Coldplay Chris Martin izmikajoče komentiral datum izida njihovega novega še neimenovanega albuma. Tega naj bi se oboževalci razveselili “nekje v prihodnosti”, napoveduje pa ga že novi praznični singel Christmas Lights (božične luči).

Vse je narejeno le na pol
Po štirih albumih in desetih letih na sceni naj bi Coldplay tokrat izdali “konceptualni album s širokim okvirom”. Po “vsem letu delanja hrupa” ima bend kup napol oblikovanih komadov, ki jih bo treba še precej dodelati. Glede na to, da sta producenta Brian Eno in Markus Dravs, bo izdelek najbrž uspešnica leta 2011.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.