Po maratonskem seksu z Affleckom tekle solze

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ben Affleck in Sienna Miller sta kar devet ur v kosu snemala seks prizore.
Oglej si celoten članek

Februarja bo v naše kinematografe prišel film o gangsterju Joeju Coughlinu, Zakon noči (Live by Night), v katerem bomo v glavnih vlogah videli Sienno Miller in Bena Afflecka, ki je film tudi režiral in zanj napisal scenarij.

V filmu je kar nekaj vročih prizorov, ki igralcem ponavadi predstavljajo prav poseben izziv. "Bilo je smešno. Ben in jaz sva kot brat in sestra, hvala bogu, a nama je bilo kljub temu neprijetno. Veliko je bilo neumnega smeha. Ben je zelo profesionalen – on je, jaz pa ne,“ je povedala zvezdnica in dodala, da je že pred snemanjem vedela, kaj jo čaka. "V scenariju je bila opomba, da bova seksala povsod, v avtu, v baru … Pomislila sem, da bomo ves dan snemali seks prizore. V redu ... Kako bomo to izpeljali?“ Snemali so jih devet ur v kosu … "Po devetih urah sem se tresla, jokala,“ je še razkrila igralka, a poudarila, da so se med snemanjem kljub vsemu zabavali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:56 13. Januar 2017.

    A ga je tak fasala,al se je jokala,ker ga ni.

  • 15:04 12. Januar 2017.

    Take bedarije lahko piše samo nekdo, ki mu solze tečejo zaradi kroničnega pomanjkanja seksa

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.