Po Mihi sovražno pismo dobila še Žana

Foto: Facebook/Žana - Kmetija: Nov začetek
Foto: Facebook/Žana - Kmetija: Nov začetek
Žana je na svoj naslov prejela pismo, v katerem jo je anonimni pošiljatelj označil za "prekleto lez****“.
Oglej si celoten članek

"Žana oz. prekleta lez**** ali karkoli si že. Nisi gledljiva, nisi poslušljiva, na Kmetiji pa itak samo žreš in malo (premalo) delaš. Kaj le morata obe v štalo, drugim pa isto očitaš. Nesramnica, fuj, na bruhanje nam gre, izgini domov, v „hotel mama“, na Kmetiji si itak samo za zdrahe delat. Nikoli ti ne bo v neumno bučo kanile besede mentorja, da je treba na kmetiji delati složno, ve pa samo postopate in se s čvekami in „strategijami“ (ha, ha, …) ukvarjate. Komaj čakam, da te fu***** ven, ja vem … ampak to je tvoj besedni zaklad. Uči se dete, uči !! ...“ ji je v pismu sporočil anonimni pošiljatelj. 

Žana je povedala, da je bila prva reakcija smeh. "Smešno se mi je zdelo, da se nekdo s tem ubada in vlaga energijo v to, če me ne mara,“ nam je povedala. "Bolje bi bilo, da bi počeli nekaj, kar jih veseli, kot pa da se ukvarjajo z mano, če se jaz z njimi ne.“ Kot je povedala, se s pismom ne obremenjuje. 

Z Mihom, ki je tudi prejel podobno sovražno pismo, se še nista slišala. "Razmišljala sem, da bi stopila v stik z njim. Mogoče se bova slišala, da kakšno rečeva na to. Ljudje so me opozorili, da je pisava v obeh pismih podobna,“ je dejala. 

Pismo je objavila na svoji Facebook strani, kjer je ob tem zapisala tudi tole: "Še ena, malce drzna misel, ki se mi poraja ob tvojem lepem pisemcu … jaz sem imela vsaj jajca, da sem se prijavila na relaity show, ti pa jih nimaš niti za to, da bi v pismu izrazil/a svojo ID.“

Žana se raje ukvarja z bolj veselimi stvarmi. Med drugim se veseli finalne oddaje Kmetije: Nov začetek, kjer se bodo vsi tekmovalci spet srečali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:31 1. December 2014.

    strinjam se z g.Vojtehom, ta k je to pisal... ne vem kaj naj rečem<br />naj pa ne gleda takih šovov, …

  • 10:35 1. December 2014.

    pomen ima širši pomen in prosim ,da ne žališ te ljudi. raje za takega človeka izberi direktno besedo. lp

  • 10:33 1. December 2014.

    pomen

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.