Po naključju postal igralec

Foto: Žurnal24 Indiana Jones je legendaren in zato pravi recept za uspeh.
Harrison Ford si ni od malih nog želel postati filmska zvezda, temveč je eden najbolj znanih hollywoodskih igralcev postal zgolj po naključju.
Oglej si celoten članek
Harrison Ford je v šoli izbral predmet drama, da bi si nekoliko izboljšal ocene, nikakor pa ne zato, ker bi si želel igrati. Kot pravi sam, se mu takrat niti sanjalo ni, kaj se pravzaprav pri tem predmetu počne. Zaradi nizkega povprečja, izostankov in negativnega odnosa do šolanja, si je izbral dramo, ker je mislil, da si bo z lažjim predmetom izboljšal povprečje. Po njegovih besedah opisa predmeta sploh ni prebral.

Mislil si je: "Kako težka pa je lahko drama?" Če bi takrat vedel, da je pri tem predmetu treba igrati v predstavah, ga zagotovo ne bi izbral. Ko je ugotovil, kakšen je smisel predmeta, se je sprva ustrašil. Vendar je kmalu ugotovil, da mu igranje leži. "Preden sem izbral ta predmet, nisem vedel, kaj bi v življenju počel, za kaj bi bil uporaben in kaj sploh znam. Zaradi drame pa sem se odločil za poklic igralca," je povedal Ford.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.