Po naših informacijah namigovanja držijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Izvedeli smo, da šušljanja niso brez osnove.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je Tina Maze pojavila v oddaji Dan najlepših sanj, v kateri je nosila nekoliko ohlapnejša oblačila, so se pojavila dokaj glasna vprašanja, ali ni nemara naša nekdanja smučarka v veselem pričakovanju. Ohlapnejša oblačila je namreč Mazejeva nosila že na nekaj dogodkih pred tem.

Iz dobro obveščenih in zanesljivih virov smo izvedeli, da namigovanja zagotovo držijo, na potrditev slavnega športnega para pa še čakamo. Razumljivo je, da čisto vsak par - ne glede na to, ali je del javnega življenja ali ne - z vestjo o naraščaju raje ne hiti. Nenazadnje so tudi stare vraže, ki pravijo, da ni dobro do konca tretjega meseca razglašati pričakovanja na veliki zvon.

Po drugi strani pa se bodo Slovenci in Slovenke, ki so številne zimske popoldneve stiskali pesti za kraljico belih strmin, zagotovo razveselili tudi tega njenega mejnika ...

Šport Tina Maze uživa z Ivico Kostelićem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:30 24. Oktober 2017.

    Žagarca ga ma s starim Balkancem, Tina pa z normalnim Evropejcem!

  • 14:23 24. Oktober 2017.

    Komaj smo se rešili Žagarce, zdaj pa spet ta. :D

  • 12:50 24. Oktober 2017.

    Tina, Tinčica, dečwa zala, iskrene čestitke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.