Po nesreči se je smejala

Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: Žurnal24 Christina Aguilera
V torek se je na Beverly Hillsu zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena pevka Christina Aguilera.
Oglej si celoten članek

29-letna Christina je bila sovoznica, za volanom je sedela njena osebna asistentka. Slednja je neprevidno poskušala odvzeti prednost vozilu, ki je na križišču zavijalo levo. Nihče od udeležencev ni bil poškodovan. Po trku je na kraj nesreče prispela policija. Ta je ugotovila, da je nastala le manjša materialna škoda in dovolila, da se o plačilu nastale škode dogovorijo sami.

Šele, ko je Christina obljubila lastniku vozila, v katerega je njena asistentka trčila, da bo v celoti krila škodo, ji je ta dovolil zapustiti kraj nesreče. A žal so medtem že prispeli paparaci, ki pa jih je Christina presenetila z nasmeškom na obrazu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.